BLOG: HELP JE LICHAAM VAN TOP TOT TEEN TE STRALEN

We zijn tegenwoordig meer dan ooit gefocust op de behoeften van de huid van ons gezicht. Veel mensen hebben badkamerkasten vol met gezichtsverzorgingsproducten. Dat is natuurlijk prima maar vaak wordt er weinig aandacht gegeven aan de huid van je lichaam. Dat is nu voorbij want wij hebben hier 4 essentiële tips voor lichaamshuidverzorging.

 

TIP 1

Dezelfde reinigende aandacht als je gezicht.

Als je onder de douche staat kun je zowel je gezicht reinigen met Cleanser en je lichaam met de Milky Bath & Shower oil. Deze heerlijke olie verandert in combinatie met water in een zachte afspoelbare emulsie waardoor je huid goed gereinigd is maar geen uitdrogende effecten ervaart van je douchebeurt.

 

Tip 2

Vergeet je ellebogen niet

Onze ellebogen zijn zo’n beetje de droogste delen van ons lichaam, ze schreeuwen om vocht maar krijgen het niet. Dus de volgende keer als je je lichaam insmeert met een bodybutter, crème of olie zorg je ervoor dat je de ellebogen even extra aandacht geeft.

 

Tip 3

Behandel je hals zoals je gezicht

We hydrateren zeker ons gezicht en weten dat de hals deel uitmaakt van ons lichaam maar toch vergeten we dit stukje vaak op te nemen in onze verzorgingsroutine. Vanaf vandaag gebruik je je dagcrème dus ook op je hals.

 

Tip 4

Help je lichaam van top tot teen te stralen

Onze voeten worden altijd verwaarloosd dus hoe geef je ze de aandacht die ze verdienen?

Begin met het weken van je voeten in warm water gedurende ongeveer 15 minuten. Gebruik hierbij de Milky Bath oil om je voeten schoon te maken.

Exfolieer ze vervolgens met de Body polish, spoel daarna af en trakteer ze op een extra dosis vocht. We raden aan om de Body oil over je volledige voeten in te masseren. Als je zeer droge voeten hebt dan kun je voor het slapen gaan ook nog een beetje DNA cream aanbrengen, hier overheen sokjes aantrekken en de hele nacht in laten werken.

It’s time to glow !

insideoutbeauty outsideinbeauty skincare zenbeauty

← Older Post Newer Post →