MY SKINCAUD

Beautiful skin is in your DNA

Ontdek jouw toekomstige schoonheid

Klinkt als science fiction maar My Skincaud is echter dan echt. Neem jij huidverzorging serieus? Is het een droom om de regie te hebben over jouw toekomstige huidconditie? Dan is My Skincaud jouw beautypartner. Door een DNA-test ontrafel je jouw beautycode en krijg je het beste gepersonaliseerde huidregime dat er is. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Advies

De DNA-test geeft een gepersonaliseerd huidadvies. Met als doel het bereiken van jouw mooiste huid. Je krijgt de keus uit zeven gespecialiseerde serums, die te gebruiken zijn in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten. Zo geven we je alle ruimte jouw beauty-regime te optimaliseren.

Wetenschap

De DNA-test is van maximale kwaliteit en ontwikkeld in samenwerking met Universiteit Maastricht  Zo heb je de garantie dat het hele proces betrouwbaar is, en wetenschappelijk onderbouwd. Je ziet dat we niet over een nacht ijs gaan en dat we jou het beste van het beste bieden.

Privacy

De DNA-test is 100% privacy proof. Persoonsgegevens zijn niet nodig. Het DNA-rapport en de huidcode zijn optimaal beschermd en ontvang je volledig anoniem via een mobiele applicatie op de telefoon. Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt bij deze manier van testen.

My Skincaud

My Skincaud is een DNA-test waarmee het laboratorium jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. Er zijn maar liefst 720 beautycodes en hoe bijzonder is dat je hier een voor jouw unieke huidcode krijgt? Deze registreert welke aspecten qua huidveroudering zich bij jou in de toekomst manifesteren.

Huidcode

Met jouw persoonlijke huidcode heb je waardevolle informatie in handen die het mogelijk maakt meteen met gepersonaliseerde sera van My Skincaud aan de slag te gaan om zo jouw toekomstige schoonheid te waarborgen. Wil je ook storende huidverouderingsprocessen vertragen en op korte termijn een mooier huidbeeld realiseren? Dan is My Skincaud jouw beautypartner!

Huidverzorging

Naast gepersonaliseerde cosmetica, is My Skincaud te combineren met andere huidverzorgingsproducten. Pascaud geeft graag de juiste informatie, en biedt ook een uitgebreid behandelconcept aan waarbij zorgvuldig huidoplossingen tot stand komen. Door hier lifestyletips aan te voegen, is het plaatje van ‘gepersonaliseerde schoonheid’ rond.

Mardge Pascaud

“Door de DNA-analyse weten we voor welke zichtbare gevolgen van huidveroudering jij aanleg hebt. We kunnen dan cosmetica personaliseren.”

Mardge Pascaud is founder van Pascaud Beauty Innovations. Ze is gespecialiseerd in de huid en cosmetische chemie. Samen met een wetenschappelijk team ontwikkelt ze vooruitstrevende, effectieve producten en behandelmethoden voor een breed scala huidproblemen.  Pascaud valt op door de innovatieve en allesomvattende visie op schoonheid die gesymboliseerd wordt door ‘The Beauty Triangle’. Schoonheid op drie niveaus: inside out beauty, outside in beauty én well-being.

My Skincaud DNA kit

Bestel My Skincaud en ontvang de DNA test. Neem met het geleverde wattenstaafje wangslijm af en stuur dit op in de speciaal bijgevoegde envelop. Binnen enkele weken ontvang je via een speciale app de 100% privacy proof uitslag met jouw persoonlijke DNA-code en advies op maat. Een keer testen geeft inzicht in de huidbehoefte die in aanleg aanwezig is. Door vanuit DNA meer inzicht in de totale ‘huidaanleg’ te krijgen, is het mogelijk preventief en gepersonaliseerd richting te geven aan skincare en lifestyle.

My Skincaud is wetenschappelijk onderbouwd

In collaboration with Maastricht University

BESTELLEN

Welk serum past het beste bij jouw huid?

CODE A SERUM - Anti-rimpel

Wanneer de vorming van rimpels een grote rol speelt, vormen Retinol en retinyl palmitate de perfecte Vitamine A - cocktail. Deze combinatie is dé absolute koning in het aanpakken van rimpels en lijntjes. Syn-ake® en Argireline® ontspannen tegelijkertijd expressierimpels voor een uitgeruster uiterlijk.

BESTELLEN

CODE C SERUM - Anti-Inflammatoir

Wanneer er sprake is van een huid die snel last heeft van ontstekingen, irritaties en roodheid. SymCalmin® is een belangrijke werkstofcocktail met anti-irriterende eigenschappen voor de vermindering van roodheid, inflammatie en jeuk. Het serum is daarnaast verrijkt met een natuurlijke ontstekingsremmer van wierookboom. Serum Code C bevat aanvullend nog twee doelgerichte verzachtende en helende werkstoffen.

BESTELLEN

CODE G SERUM - Anti-Glycatie

Is jouw huid gevoelig voor verslapping? Serum Code G gaat de oorzaak hiervan aanpakken! Carnosine speelt als aminozuur met antiglycatie eigenschappen hierin een belangrijke rol. De werking van dit ingrediënt wordt versterkt door de toevoeging van druivenpitolie met een hoge concentratie aan polyfenolen en flavonoïden. Om reeds ontstane ouderdomsschade te herstellen, is peptide matrixyl 3000® een belangrijk werkstofcomplex in dit serum.

BESTELLEN

CODE H SERUM - Hydratatie

Hydratatie is essentieel voor iedere huid. Ligt hier het probleem? Het beste op het gebied van vochtbinding is hierin key! Hyaluronzuur werkt als een zeer krachtig, hydraterend ingrediënt samen met Carrageenan uit rode zeewier met waterbindende eigenschappen. Polysachariden met vochtaantrekkende en vochtbindende eigenschappen geven dit serum maximale hydraterende power!

BESTELLEN

CODE O SERUM - Anti-Oxidant

Wanneer jouw huid vaak in aanraking komt met schadelijke invloeden die oxidatie van huidcellen tot gevolg hebben, biedt Serum Code O dé oplossing. Vitamine E uit plantaardige olie is een natuurlijke anti-oxidant die een groot deel van de werkzaamheid van dit serum vervult. Resveratrol blauwe druif draagt ook bij dankzij de sterke anti-oxidatieve eigenschappen. Om het serum maximaal krachtig te maken is ook pycnogenol® toegevoegd. Dit is een anti-oxidant van de Franse maritieme dennenboom bast.

BESTELLEN

CODE T SERUM - Egalisatie

Hét perfecte serum voor een huid die gevoelig is voor de ontwikkeling van pigmentverstoringen. Vitamine B3 heeft een bewezen effect bij het verminderen van pigmentvlekken en melasma. Onderzoek laat zien dat 4% niacinamide even goed werkt als de medicinale hydrochinon crème. De werking wordt versterkt door de toevoeging van Indian gooseberry; een ingrediënt met sterk verlichtende eigenschappen.

BESTELLEN

CODE X SERUM - Universeel Liftend

Dit serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film op de huid voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huid. Hiermee bereik je een mooie huidspanning op zeer korte termijn.

BESTELLEN

DNA collection kit

De code kent 720 varianten. Uw unieke code vertelt welke serums u het beste kunt toevoegen aan uw dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak u ze het beste kunt gebruiken. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

BESTELLEN

DNA collection kit + Code X SERUM

De code kent 720 varianten. Uw unieke code vertelt welke serums u het beste kunt toevoegen aan uw dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak u ze het beste kunt gebruiken. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

De My Skincaud-kit bevat naast de DNA-test ook een Serum X. Dit serum is geschikt voor iedere huid. Hiermee bereikt u een mooie huidspanning op zeer korte termijn.

BESTELLEN

My Skincaud App

Veilig

Jouw privacy is 100% gegarandeerd. Via de speciaal ontwikkelde app ontvang je jouw huidcode en advies. Dit is gekoppeld via een barcode. Wij weten jouw naam of adresgegevens niet.

Modern

Het hele proces van testen tot het gebruik van producten, is eigentijds en innovatief. Plus er zit een groeimodel in omdat je jouw beauty ritueel kan aanpassen met een adviespakket.

Persoonlijk

Na de test geeft de app jou de meest persoonlijke analyse die er is want jouw DNA is uniek. Met de uitkomst werk je de rest van jouw leven aan preventie van diverse huidkenmerken.

Download de app in de Apple App store of Google Play Store

PUUR Huidinstituut Oosterhout, PUUR Huidinstituut Breda – PrinsenbeekHet Online Huidinstituut | Hohi.nl

Edith Naaijkens

Met My Skincaud gaan we letterlijk een stap verder want als klanten DNA laten analyseren, komt hier een huidcode uit en krijgen we nog meer inzicht in de huid en in toekomstige processen. Samen met de klant gaan we dan om tafel om de huidcode als het ware te ontrafelen en het maatwerk traject met behandelingen en producten te bespreken. Door My Skincaud heeft de klant een nog beter beeld om gerichter en effectiever te werken op huidverbetering. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat we dit hele proces samen met de klant doen. Oftewel: teamwork voor de huid! Wat ik zelf het meest opvallende resultaat vind is de inzet van Serum C. Geschikt voor de huid met ontstekingen en roodheid. De resultaten? Verbluffend!

Salon Intense

Karin Manders

We hebben bij Intense gekozen voor My Skincaud om écht bij de basis te starten. We voeren standaard huidanalyses uit en bieden met de Skincaud DNA test de perfecte start om nog dieper in te gaan op huidverbetering. Door de juiste combinatie van behandelingen in de praktijk én de juiste thuisverzorging.  Onze Skincaud favoriet? Dat is Code A serum omdat je hiermee een egaal huidbeeld realiseert en de huid er fris uitziet na gebruik. Mooi dat My Skincaud echt de diepte ingaat en dat we met de huidcode onze klanten nog meer input bieden over de samenstelling van de huid.

Ontdek wat je genen te vertellen hebben en werk preventief aan jouw schoonheid. Met My Skincaud en met behandelingen en producten die op jouw lijf zijn geschreven. Hier vind je een My Skincaud instituut in jouw buurt.

vind een salon

GRATIS SAMPLES

Bij iedere bestelling

GRATIS VERZENDING BOVEN € 50

Voor alle bestellingen in Nederland en België

VEILIG BETALEN

Via de meest gebruikte betaalmethodes

SNELLE LEVERING

Verzending binnen 24 uur (op werkdagen)

RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Niet goed? Geld terug!

Een uitgebreid assortiment

Met klinisch geteste producten