Ontdek Pascaud

The best kept beauty secret

Pascaud maakt je écht mooier

De collectieve move naar no nonsense brands groeit. Mannen en vrouwen die moe zijn om te experimenteren en liever inzetten op ongecompliceerde huidverzorging. Pascaud welcomes you. Onze filosofie is easy. Drie B’s (binnen, buiten en brein) die in balans zijn. Dat is puur beautygeluk. Oftewel: de mooiste versie van jouzelf.

Renden we tien jaar geleden massaal naar de medische kliniek, vandaag de dag is de populariteit van treatments – zonder ingrepen en zonder pijn – groter dan ooit. Pascaud begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 20 behandelingen in het pakket, is er voor elke beautyvraag een oplossing. Nog een stap verder? Personaliseer jouw beautyverhaal met My Skincaud. De DNA-test die Pascaud ontwikkelde en waaruit een persoonlijke huidcode rolt die jouw toekomstige huidveroudering weergeeft. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

ONZE FILOSOFIE

Beauty triangle

Pascaud biedt nutriceuticals (yes, alles om je mooi te slikken), cosmeceuticals om de buitenkant te verzorgen, verbeteren en verjongen en beauty treatments die spot on zijn. Dus binnen, buiten en dat brein? Simpel. Hoe relaxter jij bent, hoe mooier jouw uitstraling. Pascaud noemt dit ook wel zen beauty.

Mardge Pascaud

Founder en beauty innovator

Met haar verschijning is Mardge Pascaud de belichaming van stijlvolle elegantie en tijdloze schoonheid. Als klein meisje kon Mardge uren kijken naar haar moeder die met een koraalroze lipstick een andere vrouw werd. Ze vond schoonheid in de meest brede zin fascinerend en rolmodellen als Estee Lauder, Helena Rubinstein en Elizabeth Arden legden de kiem voor haar toekomstige vak. Als 19-jarige had ze het diploma schoonheidsverzorging in the pocket maar Mardge wilde meer en vinkte een rij studies aan over de huid, cosmetische samenstellingen, formuleringen en werkzaamheid. Haar missie was en is: als beauty innovator meer krachtige, zuivere producten en behandelingen op de markt brengen. Voor mannen en vrouwen. Natuurlijke producten plus de modernste technieken. Ze richtte in 1989 het merk Pascaud op, startte met samenwerkingen in de medische wereld en staat het liefst in een laboratorium om vorm te geven aan de beste ‘recepten’ om schoonheid te bereiken. Met apparatuur won Pascaud diverse Awards en door in 2018 samen te gaan met Care Cosmetics, is (inter)nationale groei een feit.

Pascaud gaat verder dan skin deep en maakt van huidverzorging en -verbetering een serieus item. Zorg voor mens en milieu staat centraal. Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver geformuleerd. Milieuvriendelijk produceren voor een verantwoorde ecologische footprint heeft de aandacht.

vind een salon

GRATIS SAMPLES

Bij iedere bestelling

GRATIS VERZENDING BOVEN € 50

Voor alle bestellingen in Nederland en België

VEILIG BETALEN

Via de meest gebruikte betaalmethodes

SNELLE LEVERING

Verzending binnen 24 uur (op werkdagen)

RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Niet goed? Geld terug!

Een uitgebreid assortiment

Met klinisch geteste producten