BLOG: ONTSPAN JE MOOI!

 

 

Het thema slapen en ontspannen is een heet hangijzer. Sla er wat onderzoeken op na en je leest dat maar liefst 63% van de Nederlandse bevolking niet tevreden is over de slaapkwaliteit en het percentage dat aangeeft stress te hebben, ligt nog hoger. Niet goed slapen, niet goed ontspannen, een storing in de biologische klok, het komt allemaal op hetzelfde neer. Sliep je vroeger misschien als een roos en was ontspannen leven heel gewoon voor je, door leeftijd, schommeling in hormonen, medicijnen, stress, geluiden van buitenaf en ga maar door, kan je slaapritme verstoord zijn.

Stel je eens voor wat beter slapen je oplevert. Een uitgeruste look bij het opstaan, meer focus overdag – je functioneert gewoon beter – en nog een heel rijtje voordelen. Zoals een hormoonhuishouding die meer in balans is, meer regelmaat in het bioritme en een stofwisseling die minder verstoord is. Trendwatchers zeggen niet voor niks dat ontspanning en goed slapen de nieuwe vormen van luxe zijn.

Met dit in het achterhoofd is Circadian ontwikkeld; drie producten die zorgen voor een upgrade van de slaapkwaliteit en voor meer ontspanning en focus. Het gaat om een crème (’s avonds aanbrengen op gezicht en handen), capsules (aan het eind van de dag of een uur voor het slapengaan innemen) en een stick (opengedraaid bij je bed zetten zodat de lavendelgeur je kalmeert en zorgt voor een diepere slaap). Iedereen die Pascaud kent, weet dat dit precies past bij de beauty triangle waarbij inner-, outer- en zenbeauty met elkaar in balans zijn en elkaar versterken.

CIRCA, WAT?

Nu vraag je je misschien af wat de naam Circadian betekent. Heel simpel; het circadiaans ritme is het biologische ritme van de huid en gebaseerd op de natuurlijke manier waarop ons lichaam reageert op licht en donker. Dit houdt in dat je huid iedere 24 uur fysische veranderingen doormaakt, zoals verandering in de talgproductie, de vochtbalans, de pH-waarde en de temperatuur van de huid. Overdag zijn onze lichaamscellen in de ‘beschermingsmodus’ en ’s nachts gaat onze huid in de ‘herstelmodus’. Door met producten in te spelen op deze biologische processen in een bepaald tijdsblok, oefen je invloed uit op het ritme en heb je hier 24 uur profijt van.

NU ONLINE! SHOP ALLE PRODUCTEN HIER.

circadian insideoutbeauty outsideinbeauty skincare zenbeauty

← Older Post Newer Post →