De ultieme verwennerij voor Hals en Handen

 

We zijn verheugd om onze nieuwste product te introduceren: de Neck & Handcream!

Dit product combineert de zorg voor de delicate huid van je hals en handen in één krachtige formule. Het lijkt misschien een ongewone combinatie, één product voor je hals en je handen ? We hebben hiervoor gekozen omdat er juist veel overeenkomsten zijn; De huid van zowel de hals als de handen vaak wordt verwaarloosd, terwijl ze blootstaan aan talloze externe invloeden. Beide gebieden hebben een dunne huid met weinig vetlagen, wat speciale aandacht en liefdevolle zorg vereist.

 

Wat maakt Neck & Handcream uniek?

  1. Gebaseerd op Huideigen Vetstoffen: Onze formule is doordrenkt met de natuurlijke vetstoffen van de lipide huidbarrière. Dit helpt niet alleen om de huid intensief te voeden, maar ook om de barrière te versterken, waardoor je huid beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen.
  1. Versterkt de Huidbarrière: Een sterke huidbarrière is de sleutel tot een gezonde huid. Onze Neck & Handcream is ontworpen om deze barrière te versterken, waardoor het afweervermogen van je huid wordt verbeterd en invloeden van buitenaf worden weerstaan.
  1. Minder Transepidermaal Waterverlies (TEWL): De formule minimaliseert transepidermaal waterverlies, wat betekent dat je huid beter gehydrateerd blijft. Geen zorgen meer over droge, schilferige handen en een verwaarloosde hals!
  1. Prebiotica voor een Gebalanceerd Microbioom:Onze Neck & Handcream bevat prebiotica die het microbioom van je huid in evenwicht brengen en versterken. Een gezond microbioom draagt bij aan een stralende en gehydrateerde huid.
  1. Lamellaire Structuur voor Maximale Hydratatie: De lamellaire structuur van de crème zorgt voor diepe hydratatie, versterking en bescherming van je huid. Het is als een fluweelzachte omhelzing voor je handen en hals.

 

De Krachtige ingrediënten:

- Inuline
- Ceramide 3
- Squalaan
- Perfection Peptide P3
- Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid
- CM Glucan
- Vitamine A, E, C

 

Wat kun je verwachten:

Door regelmatig gebruik van onze Neck & Handcream kun je genieten van:

- Een beter gehydrateerde en gevoede huid
- Vermindering van diepe lijnen en rimpels
- Weerstand tegen externe invloeden zoals weer, sjaals en handzepen
- Minder roodheid, jeuk of vlekkerigheid

 

Geef je handen en hals de aandacht die ze verdienen met onze Neck & Handcream.
Verwen jezelf en ontdek de magie van een gezonde, stralende huid!

Shop HIER de Neck & Handcream

 

← Older Post