PASCAUD

Behandelingen

Pascaud staat voor een persoonlijke benadering voor optimale huidverbetering. Met krachtige, werkzame technieken en behandelmethoden brengen we jouw huidconditie naar een hoger level. Dit doen we met manuele behandelingen en met apparatuur. Alles start met een huidanalyse met de MAC (Multi Analysis Center) zodat we onze gezamenlijke resultaten meten en weten.

Manueel

PROFESSIONAL TREATMENT

Vitale huid | 45 minuten | voor alle huidtypen

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid nieuw leven in te blazen en een vitale uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. De Pascaud specialist zorgt ervoor dat alle processen van reiniging tot massages optimaal verlopen en dat de huid direct een verfrissende boost krijgt. Als neusje van de zalm geeft de Caviar Finish aan het einde van de behandeling een extra energieke uitstraling.

Voor thuis:
Cleanser
Vernix Caseosa
24 Ampoules

Vind een Salon

PROFESSIONAL TREATMENT INTENSE

Extra vitale huid | 60 minuten | voor alle huidtypen

Bij deze intensieve behandeling is er – naast de stappen die bij Professional Treatment aan bod komen – nog een extra peeling opgenomen. De AHA/BHA peeling voorziet de huid nog intenser van werkstoffen en geeft een nog energiekere uitstraling.

Voor thuis:
24 Hour Cream
Code H Serum
24 Ampoules

Vind een Salon

DNA TREATMENT

Jongere uitstraling en gevoede huid | 60 minuten | voor verouderde, droge en gevoelige huid

Alle stappen van de behandeling zijn erop gericht de huid optimaal te voeden en versterken. Door speciale DNA-ampullen, pads, een masker en hoogwaardige massages, neemt de huid de werkstoffen direct op. Fijne (droogte)lijntjes en rimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit is gewoon de manier om direct een jongere uitstraling te realiseren.

Voor thuis:
DNA ampoules
Re-Boost serum
DNA cream

Vind een Salon

INNOVATIVE TREATMENT

Stralende huid | 75 tot 90 minuten | voor de verouderde huid

Ga je 100% voor anti aging dan is dit jouw behandeling. De Passage Massage is hierin leading. Deze bindweefselmassage geeft direct de doorbloeding een boost en spoort de huid aan tot zelfwerkzaamheid. De huid vertoont vaak even wat roodheid, maar al snel is het effect zichtbaar. Door de opvolgende massage met een speciaal concentraat, is de huid helemaal gevoed en geactiveerd.

Voor thuis:
Innovative Serum
Code G Serum
Repair Complex
Eye Care cream

vind een Salon

BRIGHTENING FLASH

Egale huid | 45 tot 60 minuten | voor de grauwe of vale huid of de huid met pigmentvlekken

Alles is erop gericht de circulatie van de huid te bevorderen en door middel van peelings en brightening producten de huid te egaliseren en een frisse look te geven. De AHA-peeling wordt met een grote wattenstaaf aangebracht voor maximaal vijf minuten. Een speciale Marmatrix Activator Lotion neutraliseert daarna de huid en de Passage Massage (bindweefselmassage) geeft de huid direct een egaliserend effect. Het einde van de behandeling kenmerkt zich door speciale brightening serums.

Voor thuis:
AHA ampoules
Code T Serum
Enzyme Peel

vind een Salon

EXPERIENCE TREATMENT

Frisse uitstraling | 90 minuten | luxe behandeling voor gezicht, hals en handen

Na het reinigen van de huid en het inmasseren van een retinol ampul, brengt de specialist de fruitzuurpeeling aan. Na de neutralisatie komen er speciale Marmagel pads op de huid die worden ingemasseerd. De werkstofen uit deze pads voeden de huid diep. Vervolgens wordt de Passage Massage uitgevoerd, deze geeft een prachtige glow aan de huid en meer stevigheid. Er volgt een DNA ampul en een gevriesdroogd alginaat masker voor gezicht en de hals. Tot slot worden je handen verzorgd met de Hand Treatment. Het aanbrengen van serum, crème en oogproduct  aangepast aan je huidtype is de afronding van deze uitgebreide behandeling waarin al het moois van Pascaud samenkomt.

Voor thuis:
Cleanser
Code G Serum
LIFT faceliftcream
Hydrating Mask
Eye Boost Gel
Body Oil

Vind een salon

AHA/BHA TREATMENT

Peeling | 40 minuten | voor de doffe huid

Na de reiniging en na het ontvetten van de huid brengt de specialist de AHA-peeling aan met een grote wattenstaaf. De peeling werkt enkele minuten in en wordt daarna afgespoeld met veel water. De neutraliserende
lotion en het speciale masker zorgen voor een gekalmeerde huid en door het verwijderen van de dode huidcellen, heeft de huid een frisse uitstraling.

Voor thuis:
AHA ampoules
Code O Serum

vind een salon

SOOTHING & CALMING TREATMENT

Extra zachte huid | 60 minuten | voor de gevoelige en droge huid 

Na een uitgebreide reiniging masseert de specialist een dun laagje Enzyme Peel stevig in, gevolgd door een tweede laag. Na de inwerktijd wordt alles afgespoeld en is de huid gereed voor de massage plus het vliesmasker met siliconenmasker. Na 20 minuten inwerken, krijgt de schone huid een zachte maar effectieve impuls door een lichte massage met het Hydrating Serum.

Voor thuis:
Cleansing Balm
Vernix Caseosa
Code C Serum
DNA ampoules 
Eye Care Cream

Vind een salon

CLARIFYING TREATMENT

Schone huid | 50 minuten | voor de onzuivere of vette huid

Na een grondige reiniging brengt de specialist de Salicylic Acid Peeling aan met een grote wattenstaaf. Vervolgens wordt de cleanser ingemasseerd om de peeling los te weken en te verwijderen. Daarna staat neutraliseren op het programma en het verwijderen van onzuiverheden zoals comedonen. Nu kom het apparaat de Wave aan bod. De specialist masseert met dit radiofrequentie apparaat een gel in. Door warmte af te geven in combinatie met de roterende bewegingen worden huiddelen als het ware ‘losgetrild’ en krijgen ze weer power om zelf actief te herbouwen. Afronding; masker en het aanbrengen van een retinol ampul en daarna dagcrème.

Voor thuis:
Salicylic Exfoliator
Eliminate
Hydrating Emulsion

Vind een salon

BRIGHTENING & REFINING TREATMENT

Fijne huid| 60 minuten | voor de vale huid en de huid met grove poriën en/of pigmentvlekken

Alles is erop gericht de doorbloeding van de huid te bevorderen, de teint te verhelderen en de structuur te egaliseren. Kortom met deze behandeling heb je snel weer een frisse look. Een fruitzuurpeeling wordt gevolgd door het inmasseren van hoge concentraties gevriesdroogde vitamine C. Het brightening & refining vliesmasker maakt deze behandeling compleet.

Voor thuis:
Salicylic Exfoliator
AHA ampoules
UV Defense  
Code T Serum
Code A Serum

Vind een salon

SYNATURE

Stralend gezicht | 90 minuten | voor een fijne huidstructuur, frisse en egale teint en om ontstekingen tegen te gaan

Hier komt echte innovatie om de hoek kijken. Deze behandeling is manueel, maar zet een unieke
manier van needling in. Samen met mechanische en chemische peelings. De behandeling bestaat uit twee fasen; eerst een AHA en BHA-peeling en daarna de needling methode waarbij het Synature poeder manueel in de huid wordt gebracht, de werkzaamheid komt van de holle skeletnaaldjes van de zoetwaterspons.

Voor thuis:
Synature-homekit (inclusief bij de behandeling)

vind een salon

Hand

Mooie handen | 30 minuten| voor jonge handen zonder droogte of pigmentvlekjes

Deze anti-aging behandeling voor de handen bestaat uit 3 fases. Eerst wordt er een krachtige peeling opgebracht om de oude huidcellen te verwijderen. Vervolgens
worden de handen in een handschoen gepakt, boordevol voedende en egaliserende werkstoffen. Na de inwerktijd worden deze voedende stoffen ingemasseerd en krijgen de handen een beschermde uv-crème.

Voor thuis:
UV Defense
Code T Serum 
Body Oil

vind een salon

Apparatuur

PASCAUD MAC (Multi Analysis Center)

10 minuten | huidmeting

De Pascaud Mac bestaat uit de MacVision en MacSensor. De Vision maakt vanuit verschillende invalshoeken een foto van het gezicht met wit licht. Speciale software geeft de status van de huid in feiten weer. De Sensor geeft direct inzicht in welke behandelingen en producten nodig zijn om jouw huid in optimale conditie te brengen. 

vind een salon

PASCAUD MESO

45 tot 60 minuten | boost voor de huid (kuur)

De Pascaud Meso Methode is gebaseerd op het toedienen van hoge concentraties werkstoffen door middel van micro-injecties. De cocktail geeft de huid direct voeding en de behandeling is vrijwel pijnloos. De stoffen zijn huideigen en biologisch afbreekbaar;  de huid krijgt een mooie glow. Maximaal resultaat in kuurverband.

Uitsluitend uitvoering door BIG-geregistreerden

vind een salon

PASCAUD MESO Infinity

60 minuten | boost voor de huid (kuur)

Geef elk product de opneembaarheid die het verdient.

Het Meso Infinity apparaat biedt een veilige en beproefde oplossing voor het in de huid brengen van werkstoffen. Twee technologieën werken samen om de doorlaatbaarheid van de huid te vergroten. De transdermale werking ontstaat door:
1. Krachtige elektroporatie
2. Meso-chip

Multi inzetbaar voor gezicht ( diverse anti-aging), lichaam en hoofdhuid (haargroeistimulatie). 

Verantwoord en wettelijk te gebruiken door huidtherapeut of schoonheidsspecialist.

vind een salon

PASCAUD WAVE

40 minuten | voor een stevige huid

De Pascaud Wave is een apparaat met radiofrequentietechnologie en heel geschikt om een slappe huid, rimpels, acne of littekens te behandelen. De energie van het apparaat wordt omgezet in een milde warmte in de huid en zet zo de noodzakelijke huidprocessen in werking. De radiofrequentie laat collageen en vezels samentrekken en dat geeft direct een liftend effect. Maximaal resultaat in kuurverband. 

VIND een salon

PASCAUD CONTOUR

20-60 minuten | strakkere contouren, minder
vetophopingen (kuur)

Een apparaat om zonder chirurgische ingrepen mooiere lichaams- en gezichtscontouren te krijgen. Ook gebruiken we deze apparatuur om het vetafbraakproces te stimuleren en zo centimeters omvang te verliezen. Zelfs rimpels, acne en littekens worden aangepakt. De kracht? Vier technieken (softlaser, led, radiofrequentie en vacussage) werken tegelijkertijd. Beste resultaat in kuurverband.

Vind een salon

PASCAUD BIO SKIN JETTING

20-40 minuten| natuurlijke rimpelvermindering

De Pascaud Bio Skin Jetting®& Bio Skin Smoothing methode is een 100% veilige en biologische manier om rimpels te verminderen en gesprongen adertjes of storende littekens aan te pakken. Door middel van hoogfrequentie wordt het te behandelen gebied gladgestreken en daarna met een fijn naaldje de rimpel of het litteken van de onderste huidlaag ‘losgemaakt’.  De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en er ontstaat van binnenuit een natuurlijke opvulling. Beste resultaat in kuurverband.

vind een salon

PASCAUDLITE LED

10-40 minuten| stralende en stevigere huid

De Pascaudlite Led is een lichttherapie die jouw huid energie geeft en zo laat stralen. Het apparaat maakt gebruik van verschillende lichtbronnen die de huidfuncties stimuleren (rood licht), kalmeren (blauw of groen licht), cellen herstellen (infrarood) en zo zorgen voor een zichtbaar fijnere en stevigere huid.   

vind een salon

PASCAUDLITE LASER

10-40 minuten | vermindert wallen en
verslapte huid

De PascaudLite Laser vermindert op een relaxte en pijnloze manier wallen of een slappe huid. Deze niet-invasieve lasertechniek met een specifieke golflengte wordt ook wel koudlaser genoemd. Dat maakt dat de behandeling pijnloos, veilig en ontspannend. Dus zonder chirurgische ingreep een verbeterde weefselspanning, beter functionerende cellen, verstrakking van oogcontouren en versterking van de collageenproductie? Dan is dit iets voor jou. Beste resultaat in kuurverband.

vind een salon

GRATIS SAMPLES

Bij iedere bestelling

GRATIS VERZENDING BOVEN € 50

Voor alle bestellingen in Nederland en België

VEILIG BETALEN

Via de meest gebruikte betaalmethodes

SNELLE LEVERING

Verzending binnen 24 uur (op werkdagen)

RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Niet goed? Geld terug!

Een uitgebreid assortiment

Met klinisch geteste producten