Pascaud Foundation

De Pascaud Foundation is een NGO die mensen met uiterlijke verminkingen helpt in ontwikkelingslanden

Stichter van de Pascaud Foundation is Mardge Pascaud. Met het merk Pascaud biedt zij jou allerlei mogelijkheden om er op een natuurlijke manier er op je best uit te zien. Nadat Mardge in aanraking kwam met vrouwen, mannen en kinderen met aangeboren of verkregen verminkingen, waardoor ze vaak geen menswaardig bestaan meer kunnen leiden, besloot zij tot de oprichting van de Pascaud Foundation in het jaar 2009. De Pascaud Foundation is een ideële stichting die deze mensen helpt. We doen dit om zowel mensen hun gevoel van eigenwaarde via het uiterlijk te versterken, maar ook om ze lichamelijk beter te laten functioneren. Wij helpen via de inzet van onze vrijwilligers en onze middelen. 

Make me smile again - project

De stichting wil met jouw hulp, middelen genereren om haar doelen te bereiken. Met het ‘Make me smile again’-project ondersteunden we kinderen met lipspleten en brandwonden in Afrika.

COOK STOVES - PROJECT

Met ons ‘Cook stoves’-project in Lesotho doneerde we kookpotten op zonne energie. Koken wordt veiliger en bovendien is dit een directe preventie tegen brandwonden bij kleine kinderen.

FLYING DOCTORS - PROJECT

Tijdens een missie van de Flying Doctors landen we met een vliegtuigje in de buurt van een verafgelegen medische hulppost waar patiënten behandeld worden voor hazenlippen, klompvoeten en brandwonden. Bovendien worden lokale artsen opgeleid zodat de hulpverlening na vertrek niet stopt en verder kan blijven gaan.

ONS STEENTJE BIJDRAGEN

Bij de verkoop van diverse Pascaud-producten dragen we af aan de stichting. Wij noemen dit het 'delen van schoonheid'. Maar ook jij kan een donatie doen om zo een ander mens een toekomst te geven!

Geef een kind een toekomst!

Pascaud Foundation
Koning Albertlaan 35
3680 Maaseik (B)